Gronausestraat 1280 - Enschede

Schipholt

€ 658,43

Huur voor huurtoeslag € 654,93

Kale huur € 632,93

Aantal reacties
291
Beschikbaar vanaf
2-8-2021
Trekking
25-7-2021 09:00

Wilt u weten of u deze woning kunt huren? Log in of registreer je op MijnDomijn voor de toets passend toewijzen. Lees meer over passend toewijzen.

Energielabel
C
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Tuin / Balkon
balkon
Soort verwarming
CV
Geiser
nee
Bouwjaar
1994
Kamers
3
Berging
nee
Etage
2
Lift
ja
Seniorenwoning
nee
Plattegrond downloaden
Kale huur
€ 632,93
Servicekosten
€ 25,50

Exclusief verwarmingskosten

Woonlasten berekenen

Faciliteiten

Kindvriendelijk
Ja
Winkelcentrum
Ja
Scholen
Ja
Groen
Ja

Omschrijving van de woning

Let op: Dit was een seniorencomplex, er wonen daarom best veel mensen op leeftijd. Rekening houden met je buren is hier extra belangrijk. Wij houden hier rekening mee bij de toewijzing, kinderen onder de 18 jaar zijn daarom niet plaatsbaar.

Het betreft hier een woning op de 2e verdieping, met 2 slaapkamers. De totale woonoppervlakte is 55m2

Glanerbrug is één van de drie dorpen van Enschede, maar wel de meest ‘stadse’. Het ligt aan de oostkant van Enschede. Het dorp heeft verschillende soorten wijken. Bentveld/Bultserve ligt ten noorden van de Gronausestraat, met daarachter Glanerveld.

Ten zuiden liggen de nieuwbouwwijken Oikos en Eilermarke. Deze zijn tegen het oude dorp aangebouwd. Aan het oosten loopt de Glanerbeek en aan de westkant ligt het eco-park. Dwars door Glanerbrug loopt de HOV-busbaan richting het centrum van Enschede.

Het centrum van Glanerbrug zit aan de Gronausestraat. Hier staan woningen, horeca, winkels en supermarkten door elkaar. Glanerbrug telt één kleuterschool en vier basisscholen. Ook is er een speeltuin en een ruim aanbod aan kinderdagopvang. Glanerbrug

is een actief dorp waar veel gebeurt op het gebied van bewonersparticipatie.

a a