Hogeweg 189 - Losser

€ 189.000 k.k.

Ten Hag
053-8506070
domijn@tenhag.nl
Type
Gezinswoning
Bouwjaar
1972
Etage

Begane grond

Oppervlakte
88 m²

Omschrijving van de woning

Aan een rustig, autovrij hofje op korte afstand van de winkels en basisscholen ligt deze goed onderhouden tussenwoning. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar middels een vlizo trap. Het betreft een kluswoning om volledig naar eigen wens in te richten.
Deze woning zal verduurzaamd worden opgeleverd. Er zal bodemisolatie worden aangebracht en dakisolatie. De woning is reeds voorzien van HR++ glas.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toilet, meterkast, provisiekast en trapopgang. Zeer lichte royale woonkamer en een half open keuken met toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet en ligbad.

Zolderverdieping: royale bergzolder middels vlizotrap te bereiken. Met dakraam, opstelling cv-ketel en mechanische ventilatie.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte 88 m²
- Bouwjaar 1972
- CV-combiketel
- Huidig energielabel C na verduurzaming B
- Nabij basisscholen en winkels

Aanvullende verkoopvoorwaarden:
- Er zal een ouderdomsclausule en een niet-zelfbewoningsclausule in de te sluiten koopovereenkomst worden opgenomen.
- Er zal een asbestclausule in de te sluiten koopovereenkomst worden opgenomen.
- Verplichting tot zelfbewoning en verbod op doorverkoop in de eerste twee jaren na eigendomsoverdracht

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.nl

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen

a a