Oranjestraat 4 - Losser

€ 220.000 k.k.

Reageren op deze woning
Ten Hag
053-8506070
domijn@tenhag.nl
Type
Twee-onder-één-kap
Slaapkamers
3
Bouwjaar
1950
Kamers
4
Etage

Begane grond

Oppervlakte
68 m²

Omschrijving van de woning

Aan een rustige weg op korte afstand van de winkels en basisscholen ligt deze hoekwoning op ruime kavel. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een royale woonkamer. Een dichte keuken met toegang tot de tuin. Deze woning dient volledig gemoderniseerd te worden. Gezien de ligging is hier een fijne woonplek van te maken.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toilet, meterkast, trapkast en trapopgang. Zeer lichte doorzon woonkamer en een dichte keuken met toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel en douche.

Zolderverdieping: ruime bergzolder met dakraam, opstelling cv-ketel en mechanische ventilatie.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte 68 m²;
- Bouwjaar 1950
- CV-combiketel 2021
- Huidig energielabel C
- Perceel dient nog te worden ingemeten

Aanvullende verkoopvoorwaarden:
- Er zal een ouderdomsclausule en een niet-zelfbewoningsclausule in de te sluiten koopovereenkomst worden opgenomen.
- Verplichting tot zelfbewoning en verbod op doorverkoop in de eerste twee jaren na eigendomsoverdracht.
- Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste). Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een "ondertekende overeenkomst".

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.nl

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen

a a