Rondostraat 18 - Enschede

Onbekend

€ 52,97

Huur voor huurtoeslag € 52,97

Kale huur € 52,97

Aantal reacties
3
Beschikbaar vanaf
5-12-2021
Trekking
6-12-2021 09:00

Wilt u weten of u deze woning kunt huren? Log in of registreer je op MijnDomijn voor de toets passend toewijzen. Lees meer over passend toewijzen.

Type
Garage
Tuin / Balkon
nee
Geiser
nee
Bouwjaar
1980
Berging
nee
Lift
nee
Seniorenwoning
nee
Kale huur
€ 52,97
Servicekosten

0

Exclusief verwarmingskosten

Faciliteiten

Kindvriendelijk
Ja
Winkelcentrum
Ja
Scholen
Ja
Groen
Ja

Omschrijving van de woning

Het betreft een garage, deze is gelegen te Glanerbrug.

Het kan zijn dat u over de kale huurprijs 21% BTW moet betalen. Dit geldt alleen als u geen huurder bent van Domijn en/of buiten een straal van 1 km van de garage/parkeerplaats woont.

Glanerbrug is één van de drie dorpen van Enschede, maar wel de meest ‘stadse’. Het ligt aan de oostkant van Enschede. Het dorp heeft verschillende soorten wijken. Bentveld/Bultserve ligt ten noorden van de Gronausestraat, met daarachter Glanerveld.

Ten zuiden liggen de nieuwbouwwijken Oikos en Eilermarke. Deze zijn tegen het oude dorp aangebouwd. Aan het oosten loopt de Glanerbeek en aan de westkant ligt het eco-park. Dwars door Glanerbrug loopt de HOV-busbaan richting het centrum van Enschede.

Het centrum van Glanerbrug zit aan de Gronausestraat. Hier staan woningen, horeca, winkels en supermarkten door elkaar. Glanerbrug telt één kleuterschool en vier basisscholen. Ook is er een speeltuin en een ruim aanbod aan kinderdagopvang. Glanerbrug

is een actief dorp waar veel gebeurt op het gebied van bewonersparticipatie.

a a