Stiegert 38 - Haaksbergen

€ 249.000 k.k.

Reageren op deze woning
Ten Hag
053-8506070
domijn@tenhag.nl
Type
Gezinswoning
Bouwjaar
1980
Etage

Begane grond

Oppervlakte
103 m²

Omschrijving van de woning

In een rustige en zeer geliefde woonwijk gelegen leuke starterswoning nabij diverse voorzieningen. Het betreft een ware kluswoning voor de handige starter. De woning beschikt over een ruime, lichte woonkamer met trapopgang, een open keuken, ruime badkamer en 3 slaapkamers met grote balkons aan de voor en achterzijde. Achtertuin met achterom die uitkomt op een groot speelveld met speeltuin.
Deze woning zal volledig verduurzaamd worden opgeleverd. De volgende werkzaamheden zullen voor oplevering worden uitgevoerd: dakisolatie en vervangen dakraam en glas vervangen door HR++ glas.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet. Woonkamer, open keuken, trapopgang en toegang tot de royale zonnige tuin.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met groot balkon, badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet.

Zolderverdieping: via vaste trap te bereiken ruime bergzolder met cv-opstelling.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1980
- Woonoppervlakte circa 103 m²
- Perceelgrootte circa 135 m²
- Vrijstaande stenen berging aan de voorzijde
- Energielabel C

Aanvullende verkoopvoorwaarden:
- Er zal een ouderdomsclausule en een niet-zelfbewoningsclausule in de te sluiten koopovereenkomst worden opgenomen.
- Verplichting tot zelfbewoning en verbod op doorverkoop in de eerste twee jaren na eigendomsoverdracht.
- Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste). Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een "ondertekende overeenkomst".

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.nl

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

a a