Eenmalige huurverlaging 2021

Het jaar 2020 was bepaald geen gemakkelijk jaar. Je kan daarom een huurverlaging voor 2021 aanvragen als je inkomen, in verhouding, eigenlijk te laag is voor het betalen van je huur. 

Veel gevraagd over Eenmalige huurverlaging 2021

Huurverlaging aanvragen, hoe doe ik dat?

Het jaar 2020 was bepaald geen gemakkelijk jaar. Je kan een huurverlaging voor 2021 aanvragen als je inkomen, in verhouding, eigenlijk te laag is voor het betalen van je huur. Of je recht hebt op huurverlaging zie je snel door de vragen te beantwoorden in zelf regelen: eenmalige huurverlaging. 

Heb je recht op een eenmalige huurverlaging? Dan ontvangen we graag een aantal documenten* van je. Deze upload je gemakkelijk in zelf regelen: eenmalige huurverlaging, of mag je mailen naar info@domijn.nl

Heb je na het doorlopen van het scenario nog vragen? Bijvoorbeeld over de informatie die je moet aanleveren of over waarom je volgens het scenario geen recht hebt op huurverlaging? We helpen je graag persoonlijk bij je vraag. Neem gerust telefonisch contact op via 053 - 209 2 209.

* één van de documenten die je moet aanleveren is een huishoudverklaring. Om je een handje te helpen hebben we alvast een opzetje van zo'n verklaring voor je gemaakt. Deze hoef je alleen nog maar in te vullen en te ondertekenen. Handig toch? Je vindt het bestand hieronder.

a a