Betaalmogelijkheden

Bij Domijn kunt u kiezen uit verschillende manieren om uw huur te betalen: via automatische incasso of u kunt uw huur zelf overmaken.

Categoriëen

Op welke manieren kan ik de huur betalen?

U kunt op een aantal manieren de huur betalen:

Betalen via automatische incasso

Betalen via automatische incasso is het makkelijkst. Zelf heeft u er geen omkijken meer naar. U kunt kiezen uit zes data waarop u de huur van uw rekening wilt laten gaan: De 1e, 5e en 10e van iedere maand. En stel dat u al een datum heeft ingevuld en toch wilt wisselen, dat kan heel simpel via MijnDomijn.

Andere betaalmogelijkheden

Als u liever op een andere manier betaalt, kan dat natuurlijk ook. Zorg er in ieder geval voor dat de huur vóór de eerste van de maand bij ons binnen is. U betaalt de huur namelijk iedere maand vooraf.

De verschillende betaalmogelijkheden zijn:

  • Zelf overmaken op het rekeningnummer met IBAN NL 85 BNGH 0285072900.
  • iDeal: op MijnDomijn vindt u de link naar huurbetalingen.
  • Met een voorgedrukte acceptgiro; aan te vragen aan de balie, telefonisch of via MijnDomijn.
  • Contant bij GWK Travelex, Stationsplein 33 te Enschede.

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw geldzaken worden beheerd door een instantie. Zij kunnen uw huur betalen.

Wordt dit de eerste maand dat u bij ons huurt? Wanneer u het huurcontract tekent, betaalt u meteen de huur voor de rest van de maand, plus de verhuurkosten. Daarna betaalt u de huur telkens vóór de eerste van de maand.

Kan een instantie mijn huur betalen?

Bent u (tijdelijk) niet in staat om uw geldzaken te beheren? Dan kunt u dat uitbesteden aan iemand anders, bijvoorbeeld een instantie voor budgetbeheer. Zij kunnen zorgen dat uw huur altijd op tijd wordt betaald. Op die manier heeft u er geen omkijken meer naar! Natuurlijk blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw huur, behalve wanneer u onder curatele staat.

Kan ik de huur ook zelf overmaken?

U kunt de huur ook zelf overmaken. Dit kan op IBAN: NL85BNGH0285072900 onder vermelding van uw klantnummer. Op MijnDomijn kunt u het overmaken via IDEAL of vraag een voorgedrukte acceptgiro aan. Dit kan aan de balie, telefonisch of via MijnDomijn.

Tip: Geef uw bank de opdracht om iedere maand de huur over te maken. Let hierbij wel op wijzigingen zoals de jaarlijkse huurverhoging.

Kan ik mijn huur ook contant betalen?

Nee, dit kan niet. U kunt uw eigen huur overmaken via uw bank. Mocht het echt niet anders kunnen, neem dan contact met ons op of kom langs bij een van onze kantoren.

Hoe betaal ik mijn huur via automatische incasso?

Via een machtiging geeft u Domijn toestemming om de huur rechtstreeks van uw bankrekening te incasseren. U kunt kiezen voor een incasso op de 1e, 5e, 10e van de maand. Het SEPA machtigingsformulier vult u in, ondertekent u en stuurt u terug aan ons.

a a