Lees voor

Huurdersorganisaties

Wij werken samen met drie huurdersorganisaties. De organisaties zijn actief in hun eigen gemeente. Op lokaal niveau overleggen zij met de regisseur van de betreffende vestiging van Domijn over lokale aangelegenheden. Beleidszaken op corporatieniveau worden besproken met de directeur-bestuurder.

Categoriëen

Met welke huurdersorganisaties werken jullie samen?

Wij werken samen met drie huurdersorganisaties: Stichting Bewonersrijk in Enschede, Huurdersvereniging Haaksbergen en Huurders Belangen Vereniging Losser.

De drie organisaties zijn actief in hun eigen gemeente. Op lokaal niveau overleggen de huurdersorganisaties met de regisseur van de betreffende vestiging van Domijn over lokale aangelegenheden. Beleidszaken op corporatieniveau worden besproken met de directeur-bestuurder van Domijn.

Stichting Bewonersrijk Enschede

Logo stichting bewonersrijk

Stichting Bewonersrijk

Bruggenmorsweg 10

7521 ZV Enschede


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met Stichting Bewonersrijk opnemen per e-mail: info@bewonersrijk.nl, via de <website> (https://www.stichtingbewonersrijk.nl/), of telefonisch op nummer 06 – 339 20 323.

Huurdersvereniging Haaksbergen

Huurdersvereniging Haaksbergen

Bachstraat 35

7482 TN Haaksbergen

Voor meer informatie kunt u contact met Huurdersvereniging Haaksbergen opnemen per e-mail info@huurdersvereniginghaaksbergen.nl, via de <website> (http://www.huurdersvereniginghaaksbergen.nl/), of telefonisch op nummer 053 – 572 1462.

Huurders Belangen Vereniging Losser

Huurders Belangen Vereniging Losser is te bereiken op telefoonnummer: 053 – 336 9400. Als u vragen of klachten heeft, kunt u door te bellen een afspraak maken met de coördinator van het spreekuur.

a a