Oplevering bij verhuizen

Ga je verhuizen? Dan moet je aan een hoop dingen denken. Ook aan het opleveren van de woning waar je nu woont. Om je een handje te helpen hebben we een handige checklist gemaakt. Alles afgevinkt? Top, dan ben je klaar om te gaan!

Veel gevraagd over Oplevering bij verhuizen

Hebben jullie mijn meterstanden?

Wij noteren de meterstanden bij een verhuizing. Heb je ze niet? Dan kan je dus het beste even contact met ons opnemen zodat wij dit voor je kunnen nakijken. Ons advies is wel om zelf ook altijd even het een en ander te noteren of nóg beter, om even een foto te maken. Zo heb je ze zelf ook altijd bij de hand.

Ik verhuis naar een woning van Domijn. Kunnen jullie mij helpen verhuizen?

Helaas kunnen wij door de coronamaatregelen onze handige aanhangwagen niet aan je uitlenen. Als je 'm weer kan reserveren dan vind je die informatie hier.

Wanneer lever ik de sleutels in als ik ga verhuizen?

Het is de laatste dag van je huurcontract. Is alles gelukt met verhuizen? Je levert vandaag de woning op volgens de afspraken die je tijdens de voorcontrole met de mutatieopzichter hebt gemaakt. Jullie bekijken op deze laatste dag samen de woning en je levert ook bij de mutatieopzichter je sleutels in. En dan is het echt tijd om de deur voor de laatste keer achter je dicht te trekken.

Let op; we werken door corona soms anders dan hoe het hierboven beschreven staat. We proberen zo goed mogelijk door te gaan, maar houden ons natuurlijk wel aan de geldende richtlijnen. Hoe we verder gaan lees je in de nieuwsberichten op onze website. Voor vragen mag je natuurlijk ook contact opnemen via 053 209 2 209.

Hoe kan ik een verhuurdersverklaring aanvragen?

Als je verhuist naar een woning van een andere corporatie krijg je vaak de vraag om een verhuurdersverklaring aan te leveren. Je kan deze gemakkelijk via MijnDomijn bij ons aanvragen. Het duurt wel twee werkdagen voordat je deze in je mail ontvangt of op je deurmat valt. Heb je 'm niet ontvangen? Bel ons dan even via 053 - 209 2 209.

a a