Oplevering bij verhuizen

Ga je verhuizen? Dan moet je aan een hoop dingen denken. Ook aan het opleveren van de woning waar je nu woont. Om je een handje te helpen hebben we een handige checklist gemaakt. Alles afgevinkt? Top, dan ben je klaar om te gaan!

Veel gevraagd over Oplevering bij verhuizen

Hoe kan ik een verhuurdersverklaring aanvragen?

Als je verhuist naar een woning van een andere corporatie krijg je vaak de vraag om een verhuurdersverklaring aan te leveren. Je kan deze gemakkelijk via MijnDomijn bij ons aanvragen. Het duurt wel maximaal twee werkdagen voordat je deze in je mail ontvangt of op je deurmat valt. Heb je 'm niet ontvangen? Bel ons dan even via 0900 - 335 0 335.

Wanneer lever ik de sleutels in als ik ga verhuizen?

Voor de laatste keer trek je de deur van je oude woning achter je dicht. En dan? Op de laatste dag van je contract lever je voor 17.00 uur de sleutels in op ons kantoor in Enschede, Losser of Haaksbergen. In al die jaren is er misschien een keer een sleutel kwijtgeraakt of bijgemaakt. Lever maar gewoon alle huissleutels in die je hebt. Viel alles reuze mee en ben je al eerder klaar met verhuizen? Je mag de sleutels natuurlijk ook eerder inleveren.

Ik verhuis naar een woning van Domijn. Kunnen jullie mij helpen verhuizen?

JA! Nou dat wil zeggen, we hebben een aanhangwagen die je gratis* kunt lenen voor een dag of een weekend. Dan hoef je alleen nog iemand te vinden met een rijbewijs (B+E) en dikke spierballen om je spullen in en uit te laden. Wil je 'm in het weekend lenen? Haal 'm dan op vrijdag voor 15.30 uur op. 

* je betaalt wel een borg van 100 euro, maar die krijg je netjes terug als je de aanhangwager schadevrij en op tijd inlevert. Bel je ons even via 0900 - 335 0 335 om de aanhanger te reserveren?

Hebben jullie mijn meterstanden?

Wij noteren de meterstanden bij een verhuizing. Heb je ze niet? Dan kan je dus het beste even contact met ons opnemen zodat wij dit voor je kunnen nakijken. Ons advies is wel om zelf ook altijd even het een en ander te noteren of nóg beter, om even een foto te maken. Zo heb je ze zelf ook altijd bij de hand.

a a