Ik wil iets veranderen

Een nieuwe kleur op de muur, een andere indeling van woning, een dakkapel of vijver. Je wil je woning en tuin naar eigen smaak inrichten. En wij geven je hiervoor de ruimte. Maar er zijn wel een aantal spelregels. Je vindt ze in onze Woonwijzer. Loop deze eerst even na voordat je aan de slag gaat. Vergeet ook niet om eerst het aanvraagformulier in te vullen.

Categoriëen

Ik wil zelf klussen in mijn woning. Wat zijn de spelregels?

Voor een nieuwe kleur op de muur hoef je ons geen toestemming te vragen. Heb je grotere plannen voor je woning? Vul dan eerst het aanvraagformulier in. Probeer in je aanvraag zo duidelijk mogelijk te zijn. Denk aan (bouw)tekeningen, foto's en een uitleg van wat je precies voor ogen hebt. Onze technisch consulent bekijkt je aanvraag en neemt contact met je op. Keuren wij je aanvraag goed? Dan kan jij met een gerust hart aan de slag!

Ik wil zelf klussen in mijn tuin. Wat zijn de spelregels?

Voor een nieuwe plant hoef je ons geen toestemming te vragen. Heb je grotere plannen voor je tuin? Vul dan eerst het aanvraagformulier in. Probeer in je aanvraag zo duidelijk mogelijk te zijn. Denk aan (bouw)tekeningen, foto's en een uitleg van wat je precies voor ogen hebt. Onze technisch consulent bekijkt je aanvraag en neemt contact met je op. Keuren wij je aanvraag goed? Dan kan jij met een gerust hart aan de slag!

a a