Lees voor

Hulp bij buitensluiting

Oh nee! Op het moment dat de voordeur dichtslaat, beseft u dat de sleutels nog binnen liggen of aan de binnenkant van de deur in het slot zitten. Wat nu? In zo'n geval kunt u bij ons terecht. Wij helpen u om uw woning weer in te komen.

Categoriëen

Ik heb mezelf buitengesloten, maar heb geen reservesleutel. Wat nu?

Wij hebben geen reservesleutels van onze woningen. Zorg daarom dat u een reservesleutel bij een familielid, vriend of goede buur hebt liggen. Bij buitensluiting kunt u dan zo weer naar binnen! Heeft u geen reservesleutel? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers zorgt dat u uw woning weer in kunt. 

Moet ik mij kunnen legitimeren bij hulp bij buitensluiting?

Wij willen en moeten natuurlijk zeker weten dat u echt de bewoner bent van de woning waar u naar binnen wilt. Daarom moet u zich altijd kunnen legitimeren bij buitensluiting. Houd er ook rekening mee dat er kosten zijn verbonden aan hulp bij buitensluiting.

Wat zijn de kosten van hulp bij buitensluiting?

Wij helpen u graag om weer naar binnen te kunnen. Hiervoor belt u naar 0900 – 335 0 335 of u komt langs op één van onze kantoren. Indien nodig vervangen wij het slot. Heeft u ons tijdens kantooruren (8.30 uur tot 17.00 uur) gebeld? Dan betaalt u € 22,00. Belt u buiten kantooruren? Dan betaalt u € 34,00. Dit bedrag betaalt u vooraf bij ons op kantoor per pin of contant aan de monteur. Na sluitingstijd betaalt u het bedrag aan de monteur.

a a