Inschrijven

Welkom bij Domijn! Verhuurder van woningen in de gemeenten Enschede, Haaksbergen en Losser.

Bij ons gaat het om meer dan alleen een huis, wij willen jou echt een thuis bieden. Daarom doen wij er dag in dag uit alles aan om iedereen aan een fijn plekje te helpen. Wil je ook wonen in één van onze woningen? Schrijf je dan eerst even in als woningzoekende. Dan kun je daarna reageren op de beschikbare woningen.

Categoriëen

Hoe kan ik me inschrijven?

Ben je ouder dan 18 jaar en nog niet eerder ingeschreven bij ons? Dan kun je je gemakkelijk online inschrijven. Misschien denk je: als ik me twee keer inschrijf dan maak ik dubbel kans om ingeloot te worden. Leuk bedacht maar helaas werkt dit niet zo. Je kan én mag maar één inschrijving per persoon aanmaken. Krijg je tijdens het inschrijven de melding dat je gegevens al bekend zijn? Neem dan even contact met ons op. Dan helpen wij je verder.

Wat vul ik in bij 'huishoudgrootte'?

Onder je huishoudgrootte vallen alle meeverhuizende personen die bij de gemeente worden ingeschreven op het nieuwe adres. Heb je een vastgelegd co-ouderschap? Dan tellen kinderen bij beide ouders/verzorgers mee in de huishoudgrootte.

Wat vul ik in bij 'verzamelinkomen'?

Je verzamelinkomen is het inkomen voordat de belasting er af is. Dit kunnen inkomsten zijn uit werk, woning of uitkering. Je vind je verzamelinkomen op je inkomensverklaring van vorig jaar of het jaar ervoor. Kies altijd voor de meest recente. 

Let op: je verzamelinkomen is niet het inkomen dat op je jaaropgave staat. Nog een kleine tip: vul het verzamelinkomen in zonder punten of komma's. Is je verzamelinkomen bijvoorbeeld 14.250,20 euro. Vul dan in: 14250

Ik ben ingeschreven. En nu?

Wat goed! Je bent ingeschreven, ingelogd op je account en klaar om een eerste reactie te plaatsen.

Hoe nu verder?
Onze beschikbare woningen vind je onder 'woningaanbod'. Je kan zelf een aantal filters instellen en je ziet per woning of deze passend is of niet. Als je op de woning klikt krijg je meer informatie. Hier zie je onder andere hoeveel mensen hebben gerereageerd, tot wanneer je kan reageren en natuurlijk vind je ook meer informatie over de woning. Zie je jezelf er misschien wel wonen? Klik op 'reactie plaatsen' om mee te doen aan de loting.

Tip: zorgen dat er geen woning aan je voorbij gaat? Kijk iedere maandag, woensdag en vrijdag op onze website. Dan weet je zeker dat je geen woning mist.

a a