Lees voor

Koopgarant

Terugkoop Koopgarant houdt in dat, mocht u willen verhuizen, wij uw woning binnen drie maanden van u terug kopen. De termijn van drie maanden is vastgesteld in de zogeheten erfpacht- en koopgarantbepalingen. Zo staat uw woning nooit te lang te koop en loopt u niet het risico op langdurige dubbele woonlasten. Wij bieden u een terugkoopovereenkomst aan. Nadat u deze heeft ondertekend, sturen wij deze naar de notaris. De notaris zorgt vervolgens voor de overdracht van uw woning.

Categoriëen

Ik kan mijn huurwoning kopen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadat u ons laat weten dat u wilt kopen, geven wij uw gegevens door aan een onafhankelijk taxateur. De taxateur belt u om een afspraak te maken voor de taxatie. Als het taxatierapport bij ons binnen is, krijgt u een schriftelijke aanbieding van ons met de vaste koopprijs. Deze is niet onderhandelbaar. Voor financieel advies (over de geschatte maandelijkse lasten en hypotheek) kunt u hulp inschakelen van een externe partij, zoals een bank of tussenpersoon.

Wilt u de woning kopen? Dan maken wij de koopovereenkomst voor u klaar. Dit is ook het moment om de financiering te regelen. 

Hoe verkoop ik mijn koopgarantwoning aan jullie terug?

Stuur een ondertekende e-mail waarin u aangeeft dat u uw woning wilt terugverkopen. Wij bellen u over de voorwaarden en hoe het verder gaat. 

U kunt de e-mail sturen naar info@domijn.nl.

Waar vind ik het aanbod van koopwoningen?

De woningen die wij te koop aanbieden vindt u op onze website via <...>.

a a