Lees voor

Account activeren

Wij hebben ons klantportaal vernieuwd. U heeft van ons een brief ontvangen met een activeringscode. 

Houdt de brief met de activeringscode en het e-mailadres dat u bij ons heeft opgegeven bij de hand. Deze heeft u nodig om uw account te activeren.

Weet u niet meer welk e-mailadres van u bij ons bekend is? Neem dan contact met ons op. 

Gerelateerde vragen

Ik ben medehuurder en wil mijn contract opzeggen. Kan dat via MijnDomijn?

Bent u medehuurder en van plan om te verhuizen, maar de hoofdhuurder blijft op het adres wonen? Vul dan op uw MijnDomijn account een afstandsverklaring in. Dan wordt u als medehuurder van het huurcontract afgehaald. Wilt u de huur opzeggen? Dan moet de hoofdhuurder ook de huur opzeggen.

Kan ik de huur ook via MijnDomijn opzeggen?

Via MijnDomijn kunt u zelf uw huur opzeggen. Logt u hiervoor in op MijnDomijn. Als er een medehuurder op het contract staat, moet diegene ook de huur opzeggen. De medehuurder moet dit binnen 24 uur doorgeven nadat u de huur hebt opgezegd. Gebeurt dit niet binnen 24 uur, dan vervalt de opzegging en moet u opnieuw de huuropzegging doorgeven via MijnDomijn. Wij hanteren altijd een opzegtermijn van één maand. Een voorbeeld: zegt u de huur op 8 oktober op? Dan loopt uw huurcontract een maand door, tot en met 8 november.

Let u hierbij op dat de einddatum niet op een vrijdag, in het weekend of op een feestdag valt. In dat geval verschuift de einddatum automatisch naar de eerstvolgende werkdag.

Lukt het u niet om via MijnDomijn de huur op te zeggen? U kunt de huur ook opzeggen op een van onze kantoren in Enschede, Haaksbergen of Losser. Vergeet u dan niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Kan ik via MijnDomijn de huur opzeggen voor een overledene?

Bent u nabestaande van één van onze huurders? Allereerst wensen wij u veel sterkte in deze verdrietige periode. We helpen u in deze moeilijke tijd door zaken rondom het opzeggen van de huur of het aanpassen van het huurcontract samen met u te regelen.

U kunt op MijnDomijn de huur opzeggen of een afstandsverklaring invullen, maar u kunt natuurlijk ook persoonlijk langskomen.

Denkt u er dan aan om de volgende zaken mee te nemen:

  • Akte van overlijden;
  • Legitimatiebewijs van de overledene;
  • Uw eigen legitimatiebewijs.

a a