Inschrijven als woningzoekende

Welkom bij Domijn!

Verhuurder van woningen in de gemeenten Enschede, Haaksbergen en Losser. Bij ons gaat het om meer dan alleen een huis, wij willen jou echt een thuis bieden. Daarom doen wij er dag in dag uit alles aan om iedereen aan een fijn plekje te helpen. Wil je ook wonen in één van onze woningen? Schrijf je dan eerst even in als woningzoekende. Dan kun je daarna reageren op de beschikbare woningen. Het inschrijven én reageren op woningen is gratis. 

Hoe kan ik me inschrijven?

Ben je ouder dan 18 jaar en nog niet eerder ingeschreven bij ons? Dan kun je je via onderstaande link gemakkelijk inschrijven. Misschien denk je: als ik me 2 keer inschrijf, dan maak ik dubbel kans om ingeloot te worden. Leuk bedacht, maar helaas werkt dit niet zo. Je kan én mag maar één inschrijving per persoon/gezin/huishouden aanmaken. Krijg je tijdens het inschrijven de melding dat je gegevens al bekend zijn? Neem dan even contact met ons op, dan helpen wij je verder.

Is jouw verzamelinkomen hoger dan 55.000 euro? Dan is het niet mogelijk om mee te loten naar sociale huurwoningen. Je hoeft je dan ook niet in te schrijven als woningzoekende. Maar, we sturen je niet meteen weg hoor. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze woningen boven de huurtoeslaggrens. Vind je daar jouw droomwoning? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze makelaars.

Ja, ik wil me inschrijven als woningzoekende

a a