Lees voor
09
okt.

Ben jij de nieuwe bestuursadviseur die Arthur en Wilma zoeken?

Voel je thuis; dat is ons motto. En dat geldt voor iedereen: wij willen onze huurders en collega’s echt een thuis bieden. Onze organisatie is net een tikkie anders: we zetten ons met hart en ziel in om huurders fijn èn betaalbaar te laten wonen. Onze collega’s krijgen alle ruimte, vrijheid en het vertrouwen om onze huurders zo goed mogelijk te helpen, elke dag opnieuw.

En we hebben plek voor een nieuwe collega! Wilma van Ingen, onze directeur-bestuurder, zoekt samen met de RvC een ervaren bestuursadviseur (28 uur).   

Als bestuursadviseur ondersteun je onze directeur-bestuurder Wilma en de RvC en geef je richting aan bestuurlijke besluitvormingsprocessen. Als rechterhand ben je hun strategische sparringpartner en adviseer je bij organisatie-brede vraagstukken. Je neemt deel aan de MT en RvC vergaderingen. Je vormt met Wilma en Loes (directiesecretaresse) een hecht team en daarnaast ook met Arthur Burghouts, de voorzitter van de RvC. Als Domijn zijn we telkens op zoek naar wegen die het verschil kunnen maken voor onze huurders. Dat kan alleen in goede dialoog met onze huurders(organisatie), gemeenten en andere belanghebbenden. Als bestuursadviseur ben je een onmisbare schakel in het goed functioneren van bestuur en RvC. Je zorgt ervoor dat de goede gesprekken worden gevoerd en je bewaakt de wijze waarop de bestuurder en RvC verantwoording afleggen over hun resultaten. Je regisseert, adviseert en faciliteert maar de verantwoordelijkheid voor de uiteindelijke besluitvorming ligt bij de bestuurder en via hem/haar afhankelijk van de governance-afspraken bij de (voorzitter van) RvC.

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Lees dan snel meer over deze vacature en solliciteer vóór 1 november! 

a a