Lees voor
07
okt.

Domijn ‘on tour’ met dubbeldekker tijdens Dag van het Huren

Op zaterdag 12 oktober is het de nationale ‘Dag van het Huren’. Huurders van ruim 50 woningcorporaties in heel Nederland krijgen dan een kijkje achter de schermen van hun verhuurder. Wij draaien dit jaar de rollen om: we zelf de buurt in met onze speciale Domijn-dubbeldekker! Voor een goed gesprek, leuke woontips of gewoon om samen met haar huurders een bakkie te doen.

Bij Domijn staan we graag dicht bij onze huurders en daar zijn we trots op! Op vier locaties in Enschede, Haaksbergen, Overdinkel en Losser staan we tijdens deze editie van de ‘Dag van het Huren’ letterlijk dicht bij onze huurders. We hebben er enorm veel zin in!

Trots op huren

Onder het genot van een kop koffie en wat lekkers, kunnen al onze huurders deze dag gezellig een praatje maken met de collega's die zich elke dag met hart en ziel voor hen inzetten. Jong en oud is deze zaterdag welkom. Er is voor ieder wat wils. Voor de jongste huurders zijn er ballonnenfiguren, een kleurwedstrijd en een leuk cadeautje. Daarnaast is er een snelloket in de bus om mensen op weg te helpen met MijnDomijn of bijvoorbeeld een reparatie in te plannen. Maar ook voor handige duurzaamheidstips van Reimarkt kunnen mensen deze dag in de bus terecht. Een aanpak die helemaal past bij onze ambitie. Wij zijn trots op onze nieuwbouw- en renovatieprojecten, verduurzaamde woningen, maar vooral op onze huurders. Hoe leuk is het om dat eens op een ongedwongen manier te laten zien. Daarom hebben we ook een leuk presentje!

Twentse tour

Tijdens de de Dag van het Huren stoppen we op vier locaties: bij ’t Trefhuus In Overdinkel en Lossers Hoes in Losser. In Enschede brengen we een bezoek aan de Mirastraat in de wijk Twekkelerveld. We sluiten de tour af aan de Bouwmeester in Haaksbergen. Alle onze huurders zijn welkom!

Het programma:
- 09:30 tot 10:30 uur bij het Trefhuus in Overdinkel;
- 11:00 tot 12:00 uur bij het 't Lossers Hoes in Losser;
- 13:00 tot 14:00 uur aan de Mirastraat in Enschede;
- 15:00 tot 16:00 uur aan de Bouwmeester in Haaksbergen.

Vijfde editie Dag van Het huren

De Dag van het Huren is een initiatief van Aedes: de vereniging van woningcorporaties. Aedes organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Dag van het Huren. Het thema is: trots op huren. Samen bieden wij in totaal een woning aan ruim 4 miljoen mensen in Nederland. Hiermee hebben we een belangrijke maatschappelijke rol én dragen we bij aan de verduurzaming en verbetering van de woon- en leefomgeving. En hier zijn wij hartstikke trots op! 

a a