Lees voor
12
mrt.

Onze nieuwe website en MijnDomijn is live!

Vandaag is onze vernieuwde website en MijnDomijn omgeving live gegaan! Samen met onze huurders hebben we hem nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Informatie is nu nóg sneller te vinden.

Voorlees- én vertaalfunctie op onze website
Nieuw is de voorlees- en vertaalfunctie. We willen dat al onze huurders en woningzoekenden op onze website terecht kunnen. Daarom is er nu een optie om de website te vertalen naar Engels én Duits. En daarnaast is het mogelijk om de website te laten voorlezen.
Vernieuwde functionaliteit in MijnDomijn
MijnDomijn is het persoonlijke en beveiligde deel van onze website. Huurders regelen hier zelf snel hun huurzaken, 24 uur per dag, waar en wanneer het hen uitkomt. In de vernieuwde versie gaat onder andere het inplannen van reparaties, het bekijken van huursaldo en het wijzigen van gegevens nóg gemakkelijker. Handig toch?

Wens van de klant leidend
Wij vinden het belangrijk dat de website voldoet aan de wensen van onze huurders en woningzoekenden. Daarom betrokken we hen nauw bij de ontwikkeling van onze website. Zo gaven woningzoekenden en huurders hun mening over verschillende onderwerpen, maar ook over het uiterlijk van de website. De vernieuwde website heeft daarom een heldere en eenvoudige structuur en is nu nog makkelijk te gebruiken vanaf een mobiel of tablet.

a a