03
jan.

Vanaf 6 januari nieuwe openingstijden voor kantoor Haaksbergen en Losser

Om u nog sneller en vollediger te helpen, gelden vanaf 6 januari 2020 voor onze kantoren in Haaksbergen en Losser nieuwe openingstijden.

Haaksbergen
Voor ons kantoor in Haaksbergen geldt voor maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur een inloopochtend. In de middag bent u op afspraak welkom. Op dinsdag en donderdag werken we alleen op afspraak. Op deze dagen is inloop niet mogelijk. Een afspraak is op het kantoor tot 17.00 uur of bij u thuis. In overleg kan dat ook na werktijd tot 19.30 uur.

Losser
Voor ons kantoor in Losser geldt voor maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 13.00 uur een inloop ochtend. In de middag bent u op afspraak welkom. Op vrijdag werken de hele dag alleen op afspraak. Op deze dag is inloop niet meer mogelijk. Een afspraak is op het kantoor tot 17.00 uur of bij u thuis. In overleg kan dat ook na werktijd tot 19.30 uur.

Thuis voelen, óók op ons kantoor
Paul Egging werkt als teamleider Front Office bij Domijn. Hij vertelt: “Wij willen graag dat onze huurders zich thuis voelen. In hun woning en wijk, maar óók als ze in contact zijn met onze medewerkers. Daarom werken we nog meer op afspraak. Hierdoor zijn huurders sneller aan de beurt én kunnen we hen nog meer aandacht geven! Huurders zijn tijdens onze openingstijden altijd welkom. Het verschil is dat afspraken voor gaan. Komt er iemand binnen zonder afspraak? Geen probleem, dan kijken we of we tijd vrij kunnen maken. Het kan zijn dat ze even moeten wachten of dat er direct een afspraak gemaakt wordt voor een ander moment.”

Een afspraak is zo gemaakt
Voor het maken van een afspraak belt u ons op 0900 – 335 0 335 of mail naar info@domijn.nl.

a a