Lees voor

Werken op afspraak

Met afspraak nog sneller geholpen!

U kunt ook op afspraak met uw vragen bij ons terecht. Afspraken zijn op iedere werkdag mogelijk, als het nodig is ook in de avonduren. Spontaan binnen wandelen kan nog steeds, het enige verschil is dat afspraken voor gaan. Door meer op afspraak te werken kunnen onze medewerkers snellere en vollediger hulp bieden.

Bent u slecht ter been of is er een andere reden waarom u niet naar ons kantoor kan komen? Of vindt u het prettiger om een medewerker thuis te spreken? Dan komen onze medewerkers graag naar u toe. Ook een afspraak ergens in de wijk is mogelijk. Bijvoorbeeld in een wijkcentrum of het Kulturhus Overdinkel. Afspraken kunnen heel gemakkelijk gemaakt worden door te bellen naar 0900 – 335 0 335 of u kunt een e-mail sturen naar info@domijn.nl. Reparaties kunt u via MijnDomijn online inplannen.

Ruime openingstijden

In Enschede bent u van 08:00 uur tot 17:00 uur met én zonder afspraak welkom. Zowel in Haaksbergen als Losser geldt dat u er van 08:30 uur tot 13:00 uur met én zonder afspraak met uw vragen terecht kan. Deze kantoren zijn ook in de middag geopend voor afspraken. De actuele openingstijden zijn te vinden bij onze contactgegevens.

Thuis voelen, óók op ons kantoor

Paul Egging werkt als teamleider Front Office bij Domijn. Hij vertelt: “Wij willen graag dat onze klanten zich thuis voelen. In hun woning en wijk, maar óók als ze in contact zijn met onze medewerkers. Daarom werken we nog meer op afspraak. Hierdoor zijn klanten sneller aan de beurt én kunnen we hen nog meer aandacht geven! Klanten zijn tijdens onze openingstijden altijd welkom. Het verschil is dat afspraken voor gaan. Komt er iemand binnen zonder afspraak? Geen probleem, dan kijken we of we tijd vrij kunnen maken. Het kan zijn dat de klant even moet wachten of dat er direct een afspraak gemaakt wordt voor een ander moment.”

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Belt u dan naar 0900 – 335 0 335 (gebruikelijke belkosten). Wij helpen u graag!

a a