Lees voor

MIO Duurzaamheid

De gemeente Enschede, De Woonplaats en Domijn werken samen aan een plan voor verduurzaming van de Enschedese woningvoorraad: Maatschappelijke Investeringsopgave Duurzaamheid (MIO Duurzaamheid). Het doel is om ‘meters te maken’ met het verduurzamen van 40.000 woningen in Enschede om hierdoor de woonlasten te beheersen en te verlagen. Het gaat hierbij om huurwoningen en particuliere woningen, waarbij het uitgangspunt is dat de bewoner opdrachtgever is voor de maatregelen aan de woning.

 

Reimarkt: advies- en verkooporganisatie

Om onze woningen zo effectief mogelijk te verduurzamen werken we samen met Reimarkt. Bij deze advies- en verkooporganisatie kunt u terecht om uw woning te verduurzamen. Reimarkt adviseert, ontzorgt en regelt alles tegen een vaste prijs.

Reimarkt staat los van de gemeente en de woningcorporaties. Zij werkt als schakel tussen de huurder en de uitvoerende marktpartijen. Reimarkt richt zich op ‘losse’ verduurzamingsmaatregelingen, maar ook op totaalconcepten voor woningen. De maatregelen en concepten staan altijd in het teken van comfortabel én duurzaam wonen. Tegenover elke maatregel staat een passende huurverhoging. Voorbeelden van verduurzamingsmaatregelen van zijn dubbel glas (HR++), dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie, geïsoleerde deuren en zonnepanelen.

Meer informatie vindt u op de website van Reimarkt. Belt u voor de mogelijkheden voor uw woning 053 - 850 60 90. Of bezoek de winkel aan de Boulevard 1945 20 in Enschede.

a a