Lees voor

Gebouw Zuid - Projectbureau

Routebeschrijving naar de Performance Factory

 Openbaar vervoer

Bus en trein stoppen beiden bij het busstation en centraal station. Vanaf daar loop je via de Molenstraat naar de Oldenzaalsestraat. Bij de Oldenzaalsestraat steek je over naar de Performance Factory.

Neem je vanaf het station de bus naar de Performance Factory? Neem dan stadsbus 6 richting Stokhorst en stap uit bij bushalte Oosterstraat. Vanaf hier loop je naar de Oldenzaalsestraat en sla je de eerste inrit links in naar de Hoge Bothofstraat. Vervolgens neem je ingang A of ingang B aan de linkerkant.

Parkeren auto

Parkeerdek: dit dek ligt bovenop Gebouw Oost. Naast ingang B aan de Hoge Bothofstraat rijd je via de oprijlaan het dek op. Hier kun je parkeren voor € 2,00 per uur of € 7,50 per dag. Je kunt zowel contant als per pin betalen.

Parkeerplaats Oldenzaalsestraat: hier geldt een maximumtarief van € 13,00 per dag.

Gehandicapten parkeerplaats: via ingang B aan de Hoge Bothofstraat rijd je via de oprijlaan de Kiss and Ride zone op. Bij de Kiss and Ride zone zijn twee gehandicapten parkeerplaatsen, waar je met een gehandicapten parkeerkaart kunt parkeren.

Fiets
Aan de Hoge Bothofstraat fiets je ingang B in. Je vindt meteen aan je linkerkant een openbare fietsenstalling.

Hoe kom ik bij Gebouw Zuid - Projectbureau?

Auto

Parkeerdek: in Gebouw Oost ga je met de trap naar beneden. Er staat aangegeven waar je naar beneden kunt. Op de begane grond volg je het voetpad naar Gebouw Zuid, te herkennen aan de kleur groen en huisnummer 39. Via Gebouw Zuid loop je naar het Projectbureau. Er loopt ook een voetpad tussen Gebouw Zuid en Gebouw Noord. Via dat voetpad loop je naar het Projectbureau. Het Projectbureau is te herkennen aan de kleur groen en huisnummer 41.

Parkeerplaats Oldenzaalsestraat: loop via de Hoge Bothofstraat ingang B in. Vanaf daar loop je naar Gebouw Zuid. Via Gebouw Zuid loop je naar het Projectbureau. Via ingang A kun je ook lopend naar het Projectbureau, te herkennen aan de kleur groen en huisnummer 41.

Fiets
Fietsenstalling: volg het voetpad naar Gebouw Zuid. Het gebouw herken je aan de kleur groen en huisnummer 39. Via Gebouw Zuid loop je naar het Projectbureau. Er loopt ook een voetpad tussen Gebouw Zuid en Gebouw Noord. Via dat voetpad loop je naar het Projectbureau, te herkennen aan de kleur groen en huisnummer 41.

Lopend
Lopend via ingang B: volg het voetpad naar Gebouw Zuid, te herkennen aan de kleur groen en huisnummer 39. Via Gebouw Zuid loop je naar het Projectbureau. Er loopt ook een voetpad tussen Gebouw Zuid en Gebouw Noord. Via dat voetpad loop je naar het Projectbureau, te herkennen aan de kleur groen en huisnummer 41.

Op het gehele terrein staan handwijzerpalen die je begeleiden naar je bestemming.

a a