Lees voor

Julianastraat 46 t/m 68 Overdinkel

In 2011 zijn de bewoners geïnformeerd over de herstructureringsplannen van de Julianastraat en Tjibbe Knolstraat in Overdinkel. Tevens is verteld dat de 12 woningen aan de Julianastraat 46 t/m 68 nog 10 jaar in stand worden gehouden en dat ze in 2021 worden gesloopt.

Sloop van 12 woningen
Tijdens een informatieavond in november 2018 zijn de huurders (opnieuw) geïnformeerd over de sloopplannen van de 12 woningen aan de Julianastraat 46 t/m 68 in Overdinkel. Na een zorgvuldig onderzoek heeft Domijn besloten de 12 woningen te slopen en zelf geen woningen terug te bouwen. De bouwkavels worden nadat ze gesloopt zijn aangeboden aan een externe marktpartij of particulier.

Huisbezoeken en voorrang
Wij hebben ondertussen bijna alle bewoners thuis bezocht om vragen in alle rust te beantwoorden.

Verhuizen
Verhuizen is ingrijpend genoeg, daarom geven wij bewoners de tijd om rustig op zoek te gaan naar een andere woning. Wij helpen hen daarbij zo goed mogelijk. Zo krijgen de bewoners, met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd, voorrang op een andere woning en een verhuiskostenvergoeding.

Sloop
De eerste bewoners hebben ondertussen andere woonruimte gevonden. De woningen aan de Julianastraat 46 t/m 52 wordt binnenkort gesloopt.

Verhuur
De woningen die vrijkomen in de andere blokken verhuren wij via de leegstandswet.

In één oogopslag

Plaats
Overdinkel
Aanbod
Huur
Type
Sloop

Locatie

Contactpersoon

Ellen Exterkate

Projectcoördinator

a a