Lelie- en Irisstraat Losser

Domijn had 98 huurwoningen aan de Lelie- en Irisstraat in Losser. In maart 2014 zijn de bewoners geïnformeerd dat deze woningen, in 4 fases, gesloopt zouden worden. Op de vrijkomende plekken zijn, ook in fases, totaal 40 woningen gerealiseerd en aan de Irisstraat worden kavels verkocht. Bijna alle nieuwe woningen zijn verhuurd aan de zittende bewoners van de Lelie- en Irisstraat.

De 19 nieuwbouwwoningen in fase 1 zijn eind oktober 2016 opgeleverd, de 16 nieuwbouwwoningen in fase 2 zijn half december 2017 opgeleverd en de bewoners van de 5 doelgroep onafhankelijke (DGO) woningen hebben op 21 november 2018 de sleutels ontvangen. Deze 5 woningen zijn toegewezen aan huidige bewoners van de te slopen woningen aan de Irisstraat.

Begin januari 2019 is gestart met de sloop van de resterende woningen in fase 4 aan de Irisstraat.

Verkoop grond Irisstraat

De totale ontwikkeling aan de Lelie-, Hyacinth- en Irisstraat voorziet in 67 nieuwbouw-woningen. Domijn realiseert 40 nieuwe huurwoningen aan de Lelie-, Hyacinth- en Irisstraat in Losser.

De overige 27 nieuwbouwwoningen worden als bouwkavels verkocht. Domijn heeft besloten om de bouwkavels aan de Irisstraat niet in de particuliere verkoop te brengen, maar verkoopt de bouwkavels aan twee marktpartijen. Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen koopt 6 bouwkavels en Plegt-Vos Vastgoed Ontwikkeling uit Hengelo koopt 21 bouwkavels aan de Irisstraat. Beide partijen gaan woningen realiseren in de koopsector. De contactpersoon voor de woningen die door aannemersbedrijf Kuipers worden gebouwd is Kroon Kennisteam. Zij zijn te bereiken via 074-2659978.

Wilt u meer weten over de woningen die gerealiseerd worden door Plegt-Vos? U kunt dan contact opnemen met Chiel Oude Essink-Nijhuis op 088-5886000 of via e-mail op chiel.oude.essink.nijhuis@plegt-vos.nl.

In één oogopslag

Plaats
Losser
Aanbod
Huur, koop en kavels
Type
Sloop en nieuwbouw
Aantal eenheden
134

Locatie

Contactpersoon

Marja Wiggers

Projectcoördinator

a a