Nieuwbouw - Wicher Nijkampstraat

We bouwen een appartementencomplex op de hoek Wicher Nijkampstraat/Zweringweg in Enschede. We verwachten dat dit maart-april 2022 klaar is.

De 12 appartementen hebben één slaapkamer en een eigen berging achter het gebouw. In het gebouw komt geen lift. Er komen 8 woningen met een oppervlakte van 42m2. En 4 woningen met een oppervlakte van 49m2. Alle woningen krijgen één slaapkamer, een woonkamer met keuken en een badkamer. Deze woningen zijn geschikt voor éénpersoons- tot maximaal twee persoonshuishoudens.

Duurzaamheid
De woningen zijn duurzaam, door onder andere optimale isolatie, onderhoudsarme materialen, zonnepanelen en een elektrische warmtepomp. Dat betekent lage energielasten en een hoog wooncomfort voor de toekomstige bewoners.

Type woningen
De woningen worden industrieel gebouwd door Trebbe NieuwePortiek. De gevels van het gebouw worden vooraf in de fabriek gemaakt. Dit zijn kant-en-klare gevels met kozijnen en keramische steenstrips. Zo bouwen we sneller. En is er minder vervoer van en naar de bouwplaats nodig. Peters en Lammerink architecten tekenden de woningen. Het ontwerp is geïnspireerd op de vijftiger jaren. Hierdoor passen de woningen mooi bij de bestaande omgeving. Naast huurwoningen worden er ook koopwoningen gebouwd. Meer informatie hierover vind je op www.nieuwfenne.nl.

Huurprijzen
De kale huurprijs van de woningen wordt €633,00 per maand (prijspeil 2021). Dit is exclusief servicekosten zoals algemene elektra en schoonmaak.

Planning
De woningen zijn inmiddels verhuurd. We verwachten dat ze rond maart-april 2022 klaar zijn.  

Wil je meer weten? Klik hier om de verhuurbrochure te bekijken. 

In één oogopslag

Plaats
Enschede
Aanbod
Huur
Type
Nieuwbouw
Aantal eenheden
12
Architect
Peters en Lammerink architecten
Projectontwikkeling
Trebbe NieuwePortiek
Verkoper/verhuurder
Domijn
a a