Sloop - Julianastraat 46 t/m 68

In 2011 zijn de bewoners geïnformeerd over de herstructureringsplannen van de Julianastraat en Tjibbe Knolstraat in Overdinkel. Tevens is verteld dat de 12 woningen aan de Julianastraat 46 t/m 68 nog 10 jaar in stand worden gehouden en dat ze in 2021 worden gesloopt.

Sloop van 12 woningen

Tijdens een informatieavond in november 2018 zijn de huurders (opnieuw) geïnformeerd over de sloopplannen van de 12 woningen aan de Julianastraat 46 t/m 68 in Overdinkel. Na een zorgvuldig onderzoek hebben wij besloten de 12 woningen te slopen en zelf geen woningen terug te bouwen. De bouwkavels worden nadat ze gesloopt zijn aangeboden aan een externe marktpartij of particulier.

Huisbezoeken en voorrang

Wij hebben ondertussen bijna alle bewoners thuis bezocht om vragen in alle rust te beantwoorden.

Verhuizen

Verhuizen is ingrijpend genoeg, daarom geven wij bewoners de tijd om rustig op zoek te gaan naar een andere woning. Wij helpen hen daarbij zo goed mogelijk. Zo krijgen de bewoners, met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd, voorrang op een andere woning en een verhuiskostenvergoeding.

Sloop

Meerdere hebben ondertussen andere woonruimte gevonden. De woningen aan de Julianastraat 46 t/m 52 zijn eind 2019 gesloopt


Verhuur

De woningen die vrijkomen in de andere blokken verhuren wij, waar dat technisch mogelijk is, via de leegstandswet.

In één oogopslag

Plaats
Overdinkel
Aanbod
Huur
Type
Sloop

Locatie

Contactpersoon

Marja Wiggers

Projectcoördinator

a a