Lees voor

Domijn als werkgever

Wij zijn een klantgerichte vastgoedorganisatie met een maatschappelijke opdracht en volop in ontwikkeling. Om onze doelstellingen te bereiken hebben wij mensen nodig die “samen willen werken aan wonen”. Mensen die vanuit hun eigen kunde en kwaliteit bijdragen aan het succes in onze omgeving en daar trots op zijn.

Onze organisatie vraagt veel van onze mensen, maar we bieden ook veel. Onze medewerkers ervaren de vrijheid om samen te werken, met elkaar en met de mensen buiten de organisatie. Ze zijn in staat zich te organiseren in teams die gaan voor een optimaal resultaat. Dat kan omdat resultaat en proces belangrijker zijn dan hiërarchische structuren binnen onze organisatie. Een organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, waar het hard maar vooral prettig werken is. Waar respect is voor andere ideeën en meningen en waar je de kans krijgt te excelleren.

Wij willen als werkgever graag mensen uitdagen en inspireren om persoonlijk te groeien. Ben je geïnteresseerd in Domijn als werkgever? Kijk dan bij vacatures en/of stage en afstuderen of wij je een passende functie kunnen bieden!

a a