Lees voor

Disclaimer

  1. Domijn heeft deze website met veel zorgvuldigheid samengesteld. Toch is het mogelijk dat er verouderde of onjuiste informatie op staat. Als u onjuiste of verouderde informatie tegenkomt, meldt u dit dan aan ons? Dan passen wij zo snel mogelijk de informatie aan.
  2. Domijn kan wijzigingen op de website aanbrengen zonder dit vooraf mee te delen.
  3. U kunt Domijn niet aansprakelijk stellen voor het voortdurend functioneren van deze website. Als er een technische storing is, neemt u contact met ons op. Dan zoeken wij naar een oplossing.
  4. Domijn doet er alles aan om misbruik van deze website te voorkomen. Maar Domijn is niet aansprakelijk voor informatie en berichten die gebruikers van deze website via internet verzenden.
  5. Het is mogelijk dat u via deze website toegang heeft tot websites of informatiebronnen die anderen onderhouden. U kunt Domijn niet aansprakelijk stellen voor de gevolgen van het gebruik van die websites of informatiebronnen.

U mag de inhoud van deze website alleen gebruiken voor niet-commerciële, privédoeleinden. De inhoud mag u alleen vermenigvuldigen, doorsturen, of tegen vergoeding beschikbaar stellen aan derden als Domijn hier vooraf schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.
Domijn garandeert niet dat de website vrij is van virussen. U kunt Domijn niet aansprakelijk stellen voor de gevolgen die u ondervindt van een virus.

a a