Lees voor

Hulp bij betalen

Heeft u vragen over het betalen van uw huur of de afrekeningen van stook- en servicekosten? Of kunt u de huur niet betalen en krijgt u mogelijk een huurachterstand? Neem gerust contact met ons op, wij kijken samen met u hoe de huurachterstand is ontstaan en welke oplossing het meest passend is.

Categoriëen

Welke voorwaarden gelden bij het afsluiten van een betalingsregeling?

Dat is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie. Wilt u weten of u een betalingsregeling kunt treffen? Belt u ons dan.

Ik heb hulp nodig bij het op orde brengen van mijn financiën. Kunt u mij advies geven?

Heeft u vragen over het betalen van uw huur, afrekeningen van stook-en service kosten? Of voorziet u betalingsproblemen of een mogelijke huurachterstand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken samen met u hoe de huurachterstand is ontstaan en welke oplossing voor u het meest passend is. U kunt hiervoor het best een afspraak met ons maken. Dan weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. 

Hoe kunnen jullie mij helpen bij een huurachterstand?

Een betalingsachterstand kan leiden tot stress en piekeren. Bij Domijn helpen wij u graag op weg om schulden op te lossen. Door actie te ondernemen is er vaak meer mogelijk dan u denkt.

We kunnen u bijvoorbeeld adviseren uw geld te laten beheren door de Stadsbank Oost Nederland of Schuldhulp Oost Nederland. Daarvoor is het belangrijk dat u meteen contact met ons opneemt zodra u merkt dat u de huur niet (meer) kunt betalen. Op die manier loopt uw huurachterstand niet te veel op en kunnen we samen het probleem sneller bij de kern oplossen.

U kunt hiervoor bij ons een afspraak maken, dan weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30u tot 17:00u via 0900 - 335 0 335.

Wij werken samen met verschillende hulporganisaties om u te helpen bij oplossen van uw betalingsachterstand en – net zo belangrijk – om te zorgen dat u in de toekomst geen betaalproblemen meer krijgt. Hieronder staat een overzicht van organisaties die u kunnen helpen met uw geldzaken:

Budgetbeheer
Stadsbank Oost Nederland
Schuldhulp Oost Nederland

Aanvullende hulp en begeleiding
NIBUD
PITTWENTE
Humanitas
ROZ
Stichting Maatschappelijke Dienstverlening

Handige tips
Wijzer in geldzaken
Naast online huishoudboekjes zijn er ook verschillende (gratis) apps te installeren op uw mobiele telefoon om uw inkomsten en uitgaven te ordenen en een duidelijk overzicht hierover te krijgen

a a