Belangrijke telefoonnummers

Onze vakmannen staan natuurlijk altijd voor je klaar om iets te repareren. Maar soms hebben we iemand anders nodig om het klusje te klaren. Bijvoorbeeld als je afvoer verstopt is of als er een raam kapot is. Hiervoor kun je zelf contact opnemen met één van onze samenwerkingspartners. Om je een handje te helpen hebben we alle belangrijke telefoonnummers alvast op een rijtje gezet. Handig he?

Veel gevraagd over Belangrijke telefoonnummers

Wie bel ik bij een storing aan mijn zonnepanelen?

Heb je problemen met je zonnepanelen? Dan mag je direct contact opnemen met GEAS via 088-555 3000. GEAS helpt je verder! 

Wie bel ik bij een rioolverstopping?

Heb je een Thuis Plus Pakket? Ga dan niet zelf met ontstoppingsmiddel aan de slag, maar maak direct een afspraak met de rioolreiningservice (RRS). Zij hebben een verstopping vaak in mum van tijd opgelost. Een afspraak maken kan telefonisch via 053 428 57 47 of via afspraak.rrs.nl

Wie bel ik bij een liftstoring?

In de lift hangt een briefje met daarop de gegevens van jouw liftspecialist. Dit is vaak het bedrijf Kone. Natuurlijk mag je direct contact met ze opnemen via 0900-2255566. 

Wie bel ik bij een storing aan mijn mechanische ventilatie?

Heb je problemen met je mechanische ventilatie? Dan mag je direct contact opnemen met GEAS via 088-555 3000 of www.geas.nl. GEAS helpt je verder! 

Wie bel ik bij een storing aan mijn cv of boiler?

Brrr. Geen verwarming is niet fijn en ook voor die koude douche wil je snel een oplossing. Neem hiervoor contact op met GEAS energiewacht via 088-555 3000 of via www.geas.nl.

Heb je een boiler met een onderhoudscontract bij Feenstra? Dan mag je natuurlijk contact opnemen met Feenstra via 053-4312091

Wie bel ik als ik vragen of opmerkingen heb over de schoonmaak van ons gebouw?

In het Veld zorgt ervoor dat de algemene ruimtes mooi schoon zijn. Het kan natuurlijk zo zijn dat iets toch niet helemaal naar wens is schoongemaakt of gewoon nog een beetje extra aandacht nodig heeft. Natuurlijk mag je hierover contact opnemen met In het Veld via 053-4283025. Zo kunnen jullie samen even bespreken wat er misschien nog moet gebeuren.

Wie bel ik bij glasschade?

Scherven brengen dan wel geluk, maar glasschade is niet fijn. Heb je een Thuis Plus Pakket? Neem dan bij glasschade direct contact op met de glasverzerkering via 0800-4418866. Je kan ook online schade melden. Het helpt als je vooraf alvast het formaat van het kozijn opmeet én even kijkt of het enkel of dubbelglas is. 

Wie bel ik bij een daklekkage?

Lekkage is niet fijn. Gelukkig kunnen de dakspecialisten van Consolidated je hier mee helpen! Bel ze op 0572-700138 of plan een afspraak via de website als er iets met je dak aan de hand is.

a a