Zelf een reparatie plannen

Heb je een lekkende kraan of een defect slot waar een vakman naar moet kijken? Dat kan zeker. Klik op 'Reparatie doorgeven' onder 'Zelf regelen'. Lukt dit niet? Bel ons dan voor het maken van een afspraak via 053 209 2 209.

Ondanks de coronamaatregelen proberen we zo goed mogelijk door te gaan, maar dit gaat soms wel anders dan je van ons gewend bent. Daarom vragen we je bij het plannen van een reparatie naar mogelijke corona gerelateerde klachten.

Onze collega’s dragen een mondkapje. Jij ook?
Wij volgen de RIVM richtlijnen bij het uitvoeren van een reparatie. Jouw gezondheid én die van onze medewerkers staat altijd voorop. Wij houden ons daarom aan de regels van het RIVM. En dit verwachten we ook van jou. Onze collega’s dragen mondkapjes op openbare, overdekte plekken of wanneer het wat lastig blijkt te zijn om voldoende afstand te houden. Zij kunnen je vragen ook een mondkapje te dragen. Zo helpen we je zo veilig mogelijk!

Veel gevraagd over Zelf een reparatie plannen

Wie is verantwoordelijk voor het onderhoud?

Een verstopt toilet? Scheefhangende deuren? Losse dakpannen? Er gaat wel eens iets kapot. Daarom heeft je woning regelmatig onderhoud nodig. Een deel van dat onderhoud doen wij. Voor andere reparaties ben je zelf verantwoordelijk. Ben je nou niet zo'n klusser?  Of vind je het gewoon wel fijn om een paar handige klussers binnen handbereik te hebben? Als je kiest voor ons Thuis Plus Pakket dan lossen onze vakmannen veel voor je op. 

In de Woonwijzer - Onderhouds-ABC zie je precies wie waar verantwoordelijk voor is. Handig he?

Kan ik een afspraak maken met de technisch consulent?

Soms is een probleem niet op te lossen met het gereedschap in onze bussen en is er net iets meer nodig dan alleen een tochtstrip of een spijker. Voor alle technische dingen die groter zijn dan een normale reparatie plannen we graag een inspectie in met onze opzichter. Hij of zij kijkt met je naar het probleem en zoekt naar een mogelijke oplossing. Bel je ons even via 053 - 209 2 209 om een afspraak te maken?

Welke reparaties kan ik doorgeven?

Een verstopt toilet? Scheefhangende deuren? Losse dakpannen? Er gaat wel eens iets kapot. Daarom heeft je woning regelmatig onderhoud nodig. Een deel van dat onderhoud doen wij. Voor andere reparaties ben je zelf verantwoordelijk. Ben je nou niet zo'n klusser of vind je het gewoon wel fijn om een paar handige klussers binnen handbereik te hebben? Als je kiest voor ons Thuis Plus Pakket dan lossen onze vakmannen veel voor je op. Benieuwd wie waar verantwoordelijk voor is? Klik hier voor een handig overzicht. 

Heb je geen Thuis Plus Pakket? Dan moet je voor sommige dingen zelf aan de klus. Je kan natuurlijk ook alsnog een Thuis Plus Pakket afsluiten. 

a a