Zelf een reparatie plannen

Lekt de kraan, klemt de deur of heb je een andere reparatie? Kleine reparaties in je huis plan je zelf gemakkelijk en snel in door je aan te melden met je postcode en huisnummer. Je kan dit natuurlijk ook via MijnDomijn regelen. Ingepland? Mooi! Dan komen onze vakmannen bij je langs om het te repareren (of soms een aannemer).

Veel gevraagd over Zelf een reparatie plannen

Wie is verantwoordelijk voor het onderhoud?

Een verstopt toilet? Scheefhangende deuren? Losse dakpannen? Er gaat wel eens iets kapot. Daarom heeft je woning regelmatig onderhoud nodig. Een deel van dat onderhoud doen wij. Voor andere reparaties ben je zelf verantwoordelijk. Ben je nou niet zo'n klusser?  Of vind je het gewoon wel fijn om een paar handige klussers binnen handbereik te hebben? Als je kiest voor ons Thuis Plus Pakket dan lossen onze vakmannen veel voor je op. 

In de Woonwijzer - Onderhouds-ABC zie je precies wie waar verantwoordelijk voor is. Handig he?

Kan ik een afspraak maken met de technisch consulent?

Soms is een probleem niet op te lossen met het gereedschap in onze bussen en is er net iets meer nodig dan alleen een tochtstrip of een spijker. Voor alle technische dingen die groter zijn dan een normale reparatie plannen we graag een inspectie in met onze opzichter. Hij of zij kijkt met je naar het probleem en zoekt naar een mogelijke oplossing. Bel je ons even via 0900 - 335 0 335 om een afspraak te maken?

Welke reparaties kan ik doorgeven?

Een verstopt toilet? Scheefhangende deuren? Losse dakpannen? Er gaat wel eens iets kapot. Daarom heeft je woning regelmatig onderhoud nodig. Een deel van dat onderhoud doen wij. Voor andere reparaties ben je zelf verantwoordelijk. Ben je nou niet zo'n klusser of vind je het gewoon wel fijn om een paar handige klussers binnen handbereik te hebben? Als je kiest voor ons Thuis Plus Pakket dan lossen onze vakmannen veel voor je op. Benieuwd wie waar verantwoordelijk voor is? Klik hier voor een handig overzicht. 

Heb je geen Thuis Plus Pakket? Dan moet je voor sommige dingen zelf aan de klus. Je kan natuurlijk ook alsnog een Thuis Plus Pakket afsluiten. 

Hoe plan ik mijn reparatie?

Heel eenvoudig! Kleine reparaties in je huis plan je zelf gemakkelijk en snel in door je aan te melden met je postcode en huisnummer. Je kan dit natuurlijk ook via MijnDomijn regelen. Lukt het toch niet via de website of heb je geen account? Neem dan contact met ons op via 0900 - 335 0 335.

a a