Bezichtiging

YES! Je hebt van ons bericht gekregen dat je kandidaat bent voor een woning. Ineens gaat het wel heel snel. Waar moet je rekening mee houden en wat kun je alvast regelen?

Veel gevraagd over Bezichtiging

Wat moet ik meenemen naar de bezichtiging?

Natuurlijk jezelf én misschien nog een vriend, vriendin, kennis of een familielid. Twee paar ogen zien meer dan één. En zo kun je misschien samen vast nadenken over waar de bank moet komen te staan. Heb je nog vragen die je graag wil stellen? Het kan handig zijn om een checklist of een vragenlijstje mee te nemen naar de bezichtiging. Heb je alle gegevens al verzameld? Neem ook die maar mee. Dan neemt onze collega ze meteen mee naar kantoor op de terugweg.

Ik kan niet naar de bezichtiging komen. En nu?

Helaas kunnen we geen andere afspraak plannen, omdat er meer mensen uitgenodigd zijn. Misschien dat iemand anders voor je kan kijken? Natuurlijk mag je ook de woning ongezien accepteren en je gegevens aanleveren. Wil je het ons wel laten weten als je niet komt of als er iemand anders voor je komt kijken?

Hoe ziet een bezichtiging eruit?

Samen met de twee andere kandidaten, een collega van Domijn en de huidige bewoner loop je door de woning heen. Stel gerust vragen en vergeet ook zeker de huidige bewoner niet te vragen of je dingen kan overnemen. Een bezichtiging duurt ongeveer een half uurtje. Jullie spreken af bij de voordeur van misschien wel je nieuwe (t)huis.

a a