Huur opzeggen

Ik wil de huur opzeggen als:

Gerelateerde vragen

Kan ik spullen laten overnemen door de nieuwe huurder?

Zeker! Het is juist heel fijn voor het milieu én voor de nieuwe huurder dat spullen achter mogen blijven in de woning. Overleg dit natuurlijk wel even met de nieuwe huurder en noteer jullie afspraken op het overnameformulier. Wil de nieuwe huurder geen spullen overnemen? Dan moet je al je spullen uit de woning halen, behalve je milieupas. Die blijft altijd achter.

Hoe kan ik mijn huur opzeggen?

Heel gemakkelijk! Via MijnDomijn kun je zelf én wanneer jij wil de huur opzeggen. Natuurlijk mag je ook langs komen bij één van onze kantoren. Houd je dan wel even rekening met onze openingstijden? Zeker weten dat je direct aan de beurt bent? Maak dan eerst even een afspraak door ons te bellen via 0900 - 335 0 335

Wanneer kan ik mijn huur opzeggen?

Je kan op ieder moment van de dag je huur opzeggen via MijnDomijn. Langskomen om de huur op te zeggen mag natuurlijk ook, maar houd dan wel even rekening met onze openingstijden. Je hebt altijd een maand opzegtermijn. Deze gaat in op de dag dat je opzegt. De laatste dag van het contract mag alleen niet vallen op een feestdag en/of in het weekend. Is dat wel het geval? Dan schuift de laatste dag van het contract door tot de eerste 'normale' werkdag. Natuurlijk betaal je alleen huur voor de dagen dat je contract nog loopt.

a a