Overlast melden

Ben je een huurder van Domijn?

We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in zijn/haar eigen huis en buurt. We begrijpen dan ook dat het heel vervelend is om overlast te ervaren. De aanpak van overlast is een gezamelijke verantwoordelijkheid van gemeente, politie, hulpverleningsinstanties en woningcorporaties. Maar natuurlijk ben jij hierin ook heel belangrijk. Door jouw overlastmeldingen hier door te geven, kunnen we samen werken aan een oplossing.

Gerelateerde vragen

Buurtbemiddeling Haaksbergen

Algemeen

Heb je een conflict met je buren? En komen jullie er samen niet uit? In Haaksbergen kun je hiervoor gratis Wijkracht inschakelen. De vrijwilligers van Wijkracht luisteren naar beide kanten van het verhaal en blijven neutraal in de situatie. Samen zoeken jullie naar een oplossing. Voorwaarde is wel dat jullie vrijwillig deelnemen aan de bemiddeling.

Wijkracht kan niet ingeschakeld worden bij conflicten waarbij sprake is van buitensporige agressie, verslaving, psychiatrische problemen of relationele problemen.

Meer weten?
Op de website van Wijkracht vind je meer informatie.

Wijkracht is telefonisch en per e-mail goed bereikbaar.
Telefoonnummer: 088 945 57 22 
E-mail: info@wijkracht.nl

Meer over dit onderwerp

Buurtbemiddeling Enschede

Algemeen

Heb je een conflict met je buren? En komen jullie er samen niet uit? In Enschede Oost, Noord, Centrum en Wesselerbrink kun je hiervoor gratis Buurtbemiddeling inschakelen. De vrijwilligers van Buurtbemiddeling luisteren naar beide kanten van het verhaal en blijven neutraal in de situatie. Samen zoeken jullie naar een oplossing. Voorwaarde is wel dat jullie vrijwillig deelnemen aan de bemiddeling.

Buurtbemiddeling kan niet ingeschakeld worden bij conflicten waarbij sprake is van buitensporige agressie, verslaving, psychiatrische problemen of relationele problemen.

Meer weten?
Op de website van Buurtbemiddeling vind je meer informatie.

Buurtbemiddeling Enschede is telefonisch en via e-mail goed bereikbaar
Telefoonnummer: 06 533 47 021
E-mail: info@buurtbemiddelingenschede.nl

Meer over dit onderwerp

Ik heb overlast van de buren. Wat moet ik doen?

Algemeen

Heb je last van de buren? Dat kan gebeuren. Bijvoorbeeld door lawaai, rommel of stank. Maar soms kan het voorkomen dat je buren echt overlast geven. Vaak kun je dit zelf oplossen door er met je buren over te praten en samen te zoeken naar een oplossing. Wacht vooral niet te lang met vertellen wat je dwars zit. Soms weten je buren helemaal niet dat je last van ze hebt.

Ga niet praten als je boos bent. Bedenk van te voren wat je wil zeggen en blijf netjes en rustig. Kom je er samen niet uit? Schakel dan Buurtbemiddeling in of neem contact met ons op.

Meer over dit onderwerp
a a