06
sep.

Enschede-penning voor Ineke Buursink bij afscheid van Domijn

Gister nam Ineke Buursink afscheid bij Domijn. Onze organisatie gaat een nieuwe fase in en met de komst van directeur-bestuurder Wilma van Ingen vond Ineke het tijd om het stokje over te dragen. Ineke was sinds 2009 onze directeur.

Bij haar afscheid werd Ineke verrast. Loco burgemeester Diepemaat reikte een Enschede-penning aan haar uit. De Enschede-penning wordt toegekend aan personen, bedrijven en instellingen wegens uitzonderlijke en meerjarige verrichtingen die speciale uitstraling geven aan de stad Enschede en bijdragen aan de promotie en het imago van de stad. Wat ons betreft is de uitreiking geheel op zijn plaats!

Met name de laatste jaren hebben wij een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Er staat een flexibele maar ook solide organisatie die klaar is voor de toekomst. Onze organisatie werd steeds ´platter´ en medewerkers kregen meer verantwoordelijkheid mét de vrijheid en het vertrouwen die daarbij horen. Ook verhuisden we eind 2017 naar de Performance Factory, een plek midden in ons werkgebied.

¨De opening van de Performance Factory door Koningin Máxima én dat we ons weer Beste Werkgever van Nederland in de corporatiebranche mogen noemen, zijn voor mij de kronen op het werk. Domijn is een geweldige organisatie om voor te werken. Maar na 11 jaar is het voor mij nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Vernieuwing is goed, ook voor Domijn. Zo komt er ruimte voor een frisse wind en nieuwe stappen in de ontwikkeling. Onder leiding van Wilma wens ik Domijn een hele mooie toekomst toe¨, aldus Ineke. 

Wilma van Ingen, directeur-bestuurder, spreekt namens de medewerkers en de Raad van Commissarissen haar waardering voor Ineke uit; “Ineke heeft een belangrijke rol gehad in de groei van onze organisatie. En dat geldt ook voor de ontwikkeling van de Performance Factory, het oude fabrieksterrein waar naast Domijn nog vele andere commerciële en maatschappelijke partijen te vinden zijn. Dat is iets om trots op te zijn. En daar zijn we haar dankbaar voor. “

a a