20
jan.

Voorbereidingen nieuwbouwplannen wooncommunity - deel parkeerterrein Performance Factory gesloten

Het parkeerterrein op de hoek van de Hoge Bothofstraat en de Oldenzaalsestraat wordt vanaf maandag 24 januari buiten gebruik gesteld. Vanaf die periode worden er namelijk verschillende (bodem)onderzoeken verricht.

Automobilisten die momenteel gebruik maken van het parkeerterrein kunnen uitwijken naar het parkeerdek gelegen op gebouw Oost van de Performance Factory. Omwonenden zijn door Domijn per brief geïnformeerd.

We bereiden de komst van een wooncommunity voor op de Performance Factory.
Een plek waar werken, wonen, ontmoeten en talentontwikkeling nauw met elkaar verbonden zijn. Bedoeld voor afgestudeerden en starters op de woningmarkt. Het gaat om 185 appartementen en 17 woon-werkstudio´s met op de begane grond commerciële ruimte.

De Performance Factory is eigendom van woningcorporatie Domijn. De afgelopen jaren kregen alle gebouwen op het voormalige fabrieksterrein invulling. De laatste stap in het totaalplan is de ontwikkeling van een wooncommunity. We willen hiermee een extra impuls geven aan de Performance Factory. En tegelijkertijd talent boeien en binden aan de stad.

a a