14
jul.

Het nieuwe bouwen: bewoners Robson bekijken duurzaam nieuw thuis

Vandaag konden de huurders van de studio's op het Robson hun nieuwe thuis bekijken. De studio's zijn volledig volgens het industrieel bouwen neergezet. In korte tijd zijn ze in de fabriek helemaal opgebouwd en op de vrachtwagen naar Enschede gebracht. Hoe dat gaat? Dat zie je in het filmpje hieronder ⬇️ 

Een uniek project waar we best een beetje trots op zijn! Op het Robson worden 20 studio’s, 3 tiny houses met atelierruimte én 21 eengezinswoningen ontwikkeld. Een bijzondere locatie waar creativiteit en groen elkaar ontmoeten. Zo komt er bijvoorbeeld een gezamenlijke moestuin.  

Zowel de tiny houses als studio's zijn in de fabriek opgebouwd en worden op het terrein gemonteerd. Ze zijn niet alleen industrieel, maar ook circulair gebouwd. Dat betekent dat er slim gebruik is gemaakt van grondstoffen die in de toekomst makkelijk opnieuw gebruikt of gerecycled kunnen worden. De studio's en tiny houses zijn aangesloten op een warmtepomp en dus energiezuinig en gasloos. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere wereld. 

a a