01
jul.

Kantoor Haaksbergen nu echt verhuisd

Sinds maandag 6 april is ons kantoor al te vinden in het gemeentehuis. Vanwege de coronacrisis liep de daadwerkelijke verhuizing wat vertraging op. Wij hebben nu ook daadwerkelijk onze intrek genomen in het gemeentehuis. Ook zijn de Noaberpoort, GGD Twente en de politie in het pand aan de Blankenburgerstraat te vinden.

Burgemeester Rob Welten en onze directeur-bestuurder Wilma van Ingen waren woensdag bij de eerste echte werkdag van de onze medewerkers op hun nieuwe plek. Welten heette de nieuwe collega’s van harte welkom - uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen - en vertelde onder meer onze corporatie een mooie aanvulling is op de partijen die al binnen de Noaberpoort samenwerken. “Daardoor kunnen we onze gezamenlijke dienstverlening versterken. Samen zijn we er voor onze inwoners”, aldus de burgemeester.

Door Corona alleen bezoek op afspraak. Bellen mag ook.
Door de coronamaatregelen kunnen inwoners alleen wanneer het noodzakelijk is op afspraak op ons kantoor in Enschede terecht. Voor vragen kan men ons ook bellen via 0900 - 335 0 335. Zodra dat ook weer kan met een bezoek aan het gemeentehuis, dan maken we dat uiteraard zo snel mogelijk bekend.

De foto -- Onze medewerkers in het atrium van het gemeentehuis, met om zich heen de collega’s van de gemeente en ons die de verhuizing mede georganiseerd hebben. Burgemeester Welten staat links op de achtergrond, directeur-bestuurder Van Ingen van Domijn in het groen zesde van rechts.

a a