07
apr.

Kantoor Haaksbergen verhuist naar gemeentehuis

Huurders kunnen straks voor al hun woonzaken op één punt terecht
Sinds maandag 6 april is ons kantoor te vinden in het gemeentehuis aan de Blankenburgerstraat 28. Je kan hier straks terecht met al je vragen. In het gemeentehuis werken allerlei organisaties samen onder één dak met hetzelfde doel: het welzijn van Haaksbergenaren vergroten.

Hart van Haaksbergen
Wilma van Ingen, directeur-bestuurder Domijn: “Wij vinden het belangrijk om onze huurders goed te helpen. Maar ook om korte lijnen te hebben met partijen waar we veel mee samenwerken. Nu zitten we in het hart van Haaksbergen. Op deze plek komt alles samen.” Naast Domijn zijn ook de Gemeente Haaksbergen, Noaberpoort, GGD Twente en de Politie in het pand te vinden.

Tijdelijke sluiting vanwege Corona
Vanwege het coronavirus zijn onze kantoren tijdelijk gesloten. Wilma: “Het is een uitzonderlijke situatie. En we moeten allemaal roeien met de riemen die we hebben. Huurders kunnen met hun vraag of verhaal altijd bij ons terecht door te bellen. En voor spoedreparaties zoals een gaslek of lekkage komen we langs. Samen zetten we de schouders eronder en komen we hier sterker uit!”

Openingstijden ongewijzigd
Wanneer de situatie weer normaal is, kan je op maandag, woensdag en vrijdag binnenlopen van 08.30 uur tot 12.30 uur. In de middag en op dinsdag en donderdag kan je op afspraak bij ons terecht. Voor mensen die slecht ter been zijn of die om een andere reden niet kunnen komen, is er de mogelijkheid om een afspraak aan huis te maken.

a a