11
nov.

Op de thee bij...

Mevrouw Waanders woont al een aantal jaren in haar appartement in Haaksbergen. Daarvoor woonde ze samen met haar man in een groot huis buitenaf. Dat ging niet meer toen haar man ziek werd.

Met het oog op de toekomst gingen ze kleiner en gelijkvloers wonen. "Het was eerst even wennen, van zoveel ruimte naar een appartement. Maar inmiddels bevalt het hier goed. Ik woon middenin het centrum en heb alles op loopafstand. Bovendien is het voor mijn kinderen een geruststellend idee dat ik hier zo veilig woon, zeker nu ik sinds 1,5 jaar alleen ben", aldus mevrouw Waanders. 

Met haar buurvrouw kan ze het goed vinden! "We gaan met een aantal dames uit onze complex samen naar Domijn’s Noaberavond in het theater. Een avondje uit, en daar hebben we echt zin in! Leuk dat jullie dat organiseren!"

Na een fijn gesprek, overhandigen we mevrouw Waanders nog een leuk presentje: een Intratuin cadeaubon! Tijdens de Dag van het Huren op 12 oktober bracht ze namelijk een bezoekje aan de Domijnbus en deed ze mee aan de winactie. En raad eens wie de gelukkige winnaar is…

Op de vraag wat ze met de bon gaat doen, antwoordt ze: "Ik denk dat ik er een gezellig middagje van maak met mijn dochter. Ik heb nog wel zin om iets moois voor de kerst te kopen."

Geniet ervan mevrouw Waanders!

 

a a