09
okt.

Cv-ketel van Agpo Ferroli

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) besteedt in hun rapport aandacht aan de cv-ketels van het merk Agpo Ferroli. Ze waarschuwen voor oververhitting. Het gaat om cv-ketels van de typen Econpact, Ultima, Megadens en Megalux met een productiedatum vóór 2011. Heeft u ook een cv-ketel van dit type? Leest u dan verder.

Zoals voor iedere cv-ketel geldt, is goed onderhoud belangrijk voor de veiligheid en levensduur van een ketel. Wij werken hierin samen met Geas Energiewacht. Zij voeren de controles uit. Heeft u het afgelopen jaar een monteur over de vloer gehad, die uw cv-ketel heeft gecontroleerd? Dan is er niets aan de hand: uw cv-ketel is veilig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken!

Heeft u in de afgelopen twee jaar géén onderhoud aan uw cv-ketel laten uitvoeren? Dan ontvangt u vandaag een brief, waarin Geas Energiewacht aangeeft dat u zich geen zorgen te hoeft maken: u loopt geen direct gevaar. Het is wel belangrijk om op korte termijn uw cv-ketel te laten controleren. Daarom neemt Geas Energiewacht aankomende week contact met u op, voor het maken van een afspraak.

 Heeft u vragen over de cv-ketel van Agpo Ferroli? U leest er meer over op www.geas.nl.

a a